HISTORISCH WEEKEND DEN HELDER 27 & 28 juni 2020

Met genoegen delen wij u mede dat het Historisch Weekend op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020  zal worden gehouden. Speciaal voor deze 24e editie hebben we het thema Italië gekozen.

Traditiegetrouw wordt het Historisch Weekend Den Helder gehouden op het terrein van de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Dit gratis toegankelijke evenement zorgt ieder jaar voor een groot en gevarieerd publiek. Honderden klassieke auto’s, historische vrachtwagens, oude motoren en landbouwtrekkers, militaire voertuigen en brandweerwagens samen met prachtige oude vrachtschepen, botters, stoomsleepboten en ander varend maritiem erfgoed staan garant voor een geweldig evenement. De historische markt, doorlopende optredens met zang, dans en muziek zorgen voor twee geweldige dagen. Spectaculair onderdeel van het Historisch Weekend zijn twee rondritten van de oldtimers door de fraaie omgeving van Den Helder en door de binnenstad.  

Wilt U dit jaar ook inschrijven voor dit gezellige Historische Weekend Den Helder?
Vanaf heden is de inschrijving geopend via de website www.historischweekend.nl.
Ieder voertuig kan worden ingeschreven, mits deze een toegevoegde waarde heeft voor het evenement en binnen de gestelde beschikbare ruimte op het terrein past (zie disclaimer). Aan de hand van de inschrijving met foto en gegevens wordt eerst bekeken of het voertuig voldoet aan de voorwaarden, alvorens u een definitieve bevestiging ontvangt.
Bij inschrijving kunt u tevens, tegen betaling, een horecapakket(ten) naar keuze bestellen. Op de website kunt u hier meer informatie over vinden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Historisch Weekend Den Helder