2018-4e kwartaal

U heeft al weer het laatste blad van dit jaar ontvangen, 44 pagina’s dik.In dit nummer, naast de gebruikelijke bijdragen een mooi idee van Janny Rispens en Frans Boerkamp; een weekeind naar Winterberg.Verder de KNAC met een verhaal over brandstoffen en uw redacteur was op een sleuteldag bij hem in de buurt. Ook de afsluitavond komt in beeld op de pagina 12 en 13.

Er is een prachtige najaar rit geweest op de Veluwe die hele mooie plaatjes heeft opgeleverd dankzij Gijs. En we zijn als club op 2 beurzen aanwezig geweest. Bijzonder was een middag bij het Louwman museum in Den Haag.

De TC benadrukt het smeren van het hulpstuurhuis, vaak wordt deze vergeten.

En Piet Bulthuis is altijd goed voor een verhaal, dit keer over Java. De doorgeefpen, ieder blad vertelt een lid over zijn of haar auto en passie voor Volvo’s. Dan nog, helaas het laatste deel van het restauratie verslag van een bijzondere 444. met dank aan Jan van Vliet. We hopen zijn auto nog eens in ons midden te hebben.

Wij wensen u veel leesplezier en een gelukkig en gezond 2019

Sophia, Harry en Martien

Heeft u ideeën voor ons blad, een artikeltje of zomaar een mooie foto, dan kunt u deze voor 1 maart 2019, sturen naar: bladredactie@katterugclub.nl